Untitled design(34)

Verlangen jullie naar een kindje?

Ben je op zoek naar hulp om zwanger te worden?

Wanneer je eenmaal samen hebt besloten dat een kindje meer dan welkom is, hoop je dat een zwangerschap niet lang op zich zal laten wachten. Elke keer dat je toch ongesteld wordt, is een zware teleurstelling.

Hoe langer het duurt, hoe meer de twijfel toeslaat...

Waarom lukt het niet, ligt het aan mij?

Waarom worden al mijn vriendinnen binnen een maand zwanger? Doe ik iets verkeerd?

Waarom zie ik overal zwangere vrouwen? Ik kan ze wel wat doen...

Zijn er manieren om mijn vruchtbaarheid te vergroten?

Hoe weet ik nu of we op het juiste moment seks hebben?

Het voelt alsof ik alleen maar bezig ben met zwanger raken, ik kan eigenlijk nergens meer van genieten.

Volgens de artsen is er niets aan de hand. Zijn er manieren om een medisch traject te voorkomen?

Zijn er manieren om mijn eisprong te beïnvloeden?

Hoe kom ik erachter of mijn cyclus normaal verloopt?

Ik haat ovulatietesten! Zijn er mogelijkheden om mijn eisprong zelf te ontdekken?

Zijn er specifieke voedingsmiddelen die de vruchtbaarheid vergroten?

Waarom staan er zoveel verschillende adviezen op internet?

Wil jij graag weten hoe je jouw vruchtbaarheid kunt verbeteren?

Je hebt vast al weleens op internet gezocht naar de ultieme tip! Gevonden? Vast niet! Het wemelt van alle tips en tricks op internet die het verschil maken tussen een positieve test en teleurstelling. En toch werken ze niet… Het zijn namelijk stuk voor stuk adviezen die vooral heel algemeen zijn. Er wordt nergens rekening gehouden met wie JIJ bent!

Je weet bijna zeker dat er mogelijkheden moeten zijn om aan je vruchtbaarheid te werken. Dat klopt, die zijn er zeker!

We hebben puur vrouw academie opgericht voor vrouwen die graag zwanger worden en daar gericht actie op willen ondernemen.
Als jij er klaar voor bent, willen we je alles leren over je cyclus, je vruchtbaarheid en hoe je ervoor kunt zorgen dat je lichaam klaar is voor een zwangerschap. Stel je eens voor hoe fantastische het is om zelf invloed uit te oefenen op je vruchtbaarheid!

Het belangrijkst zijn de adviezen die écht bij jou passen!

Wij zijn Hester & Ilse. We hebben beiden een drukke acupunctuurpraktijk waar we vrouwen met een kinderwens ondersteunen en helpen.  We bespreken alles rondom de vruchtbaarheid en geven aanvullende adviezen. De meeste vrouwen reageren verbaasd:

"Waarom heeft niemand mij dit eerder verteld?"

Sinds 2020 werken we samen om steeds meer vrouwen bewust te maken van wat ze zelf kunnen aanpakken om hun cyclus én vruchtbaarheid positief te beïnvloeden.

Door de vele jaren ervaring vanuit onze praktijken weten wij dat iedere vrouw uniek is en haar eigen persoonlijke adviezen nodig heeft. Wij hebben ervaren dat onze aanpak en tips al heel veel vrouwen hebben geholpen om zwanger te raken.

Daarom hebben wij onze kennis gebundeld en geven jouw in ons online programma alle inzichten vanuit de Chinese geneeskunde gecombineerd met processen en hormonen zoals die Westers bekend zijn.

Samen hebben wij het online programma ontwikkeld waarmee we ook jou écht kunnen helpen!

Wanneer je meedoet met het online programma:

Krijg je conctrete informatie over hoe je jouw kansen kan vergroten

Weet je precies wanneer je het meest vruchtbaar bent

Herken je signalen van je lichaam die de eisprong aankondigen

Leer je manieren om  je eisprong te stimuleren

Ontdek je welke voeding invloed heeft op specifieke momenten in je cyclus

Krijg je vertrouwen in je lichaam en leer je haar signalen herkennen

Kan je direct aan de slag om je vruchtbaarheid te vergroten

Heb je ontzettend veel tools in handen om je vruchtbaarheid te stimuleren

Ontdek je dat je ook ná je ovulatie invloed kunt uitoefenen op de innesteling

Hoef je niet meer af te wachten maar heb je zelf de regie in handen

Klinkt dit als muziek in je oren? Dan is ons programma Verbeter je vruchtbaarheid het perfecte programma voor jou! Ook wanneer je bijvoorbeeld PCOS of endometriose hebt, of wanneer je gestart bent met IUI, IVF of ICSI. We hebben altijd een programma wat perfect bij jou past!

En het mooiste is dat het helemaal niet ingewikkeld is of dat het veel tijd kost! Met onze duidelijke uitleg en directe tips kan je al met 10 minuten per dag een enorm verschil maken.

Tijdelijk €50 korting

Verbeter je Vruchtbaarheid

€ 197
  • Meld je aan en krijg direct toegang tot de juiste versie van het online programma!
Betaal in 3 termijnen

Verbeter je Vruchtbaarheid

€ 79
  • Meld je aan en krijg direct toegang tot de juiste versie van het online programma!

Vruchtbaarheid verbeteren begint bij de basis

Wanneer je lichaam niet in balans is, is je vruchtbaarheid dat ook niet. Een zwangerschap ontstaat meestal pas als je lichaam gezond is. Het is dus heel belangrijk om uit te zoeken wat voor jou de juiste balans is en hoe je die kunt herstellen. Inzicht in je eigen functioneren is essentieel.

Daar gaan we je bij helpen! We leggen uit hoe je cyclus moet verlopen aan de hand van de 4 fasen. We leggen uit waarom je geen klachten vóór, tijdens en na je menstruatie hoort te hebben. Ervaar je wel klachten, dan leren we hoe je die kunt verhelpen met bijvoorbeeld acupressuur of massages.

De 4 fasen

Fase 1

De eerste fase is je menstruatie. De eerste dag van je menstruatie wordt geteld als dag 1. We leggen je uit welke hormonen actief zijn en hoe een gezonde menstruatie verloopt. Je lichaam is hard aan het werk en kan wel wat ondersteuning gebruiken!

Fase 3

Het belangrijkste moment van je cyclus komt eraan! Fase 3 is de ovulatie. Zeer effectieve tools zoals het toepassen van zelfmassages en drukpunten worden in de training besproken. Je zult de sigalen leren herkennen waardoor je weet wat je meest vruchtbare dag is.

Fase 2

Na de menstruatie kom je in fase 2. In deze fase is de ontwikkeling van een goede eicel belangrijk. Ook hierin kun je op verschillende manieren je lijf ondersteunen. Diverse mogelijkheden worden inhet programma besproken om de groei van het eitje optimaal te benutten.

Fase 4

Voor veel vrouwen is dit de lastigste periode. Het voelt alsof je er nu toch niets meer aan kunt doen. Maar dat is helemaal niet waar! Met verschillende opties kun je een innesteling bevorderen als er een bevruchting heeft plaatsgevonden. Zo kan je de wachtweken met meer vertrouwen beleven.

De 4 fasen

Fase 1

De eerste fase is je menstruatie. De eerste dag van je menstruatie wordt geteld als dag 1. We leggen je uit welke hormonen actief zijn en hoe een gezonde menstruatie verloopt. Je lichaam is hard aan het werk en kan wel wat ondersteuning gebruiken!

Fase 2

Na de menstruatie kom je in fase 2. In deze fase is de ontwikkeling van een goede eicel belangrijk. Ook hierin kun je op verschillende manieren je lijf ondersteunen. Diverse mogelijkheden worden in het programma besproken om de groei van het eitje optimaal te benutten.

Fase 3

Het belangrijkste moment van je cyclus komt eraan! Fase 3 is de ovulatie. Zeer effectieve tools  zoals het toepassen van zelfmassages en drukpunten worden in de training besproken. Je zult de sigalen leren herkennen waardoor je weet wat je meest vruchtbare dag is.

Fase 4

Voor veel vrouwen is dit de lastigste periode. Het voelt alsof je er nu toch niets meer aan kunt doen. Maar dat is helemaal niet waar! Met verschillende opties kun je een innesteling bevorderen als er een bevruchting heeft plaatsgevonden. Zo kan je de wachtweken met meer vertrouwen beleven.

Wil je meedoen? Deze aanbieding loopt nog:

Tijdelijk €50 korting

Verbeter je Vruchtbaarheid

€ 197
  • Meld je aan en krijg direct toegang tot de juiste versie van het online programma!
Betaal in 3 termijnen

Verbeter je Vruchtbaarheid

€ 79
  • Meld je aan en krijg direct toegang tot de juiste versie van het online programma!

Als extra krijg je de volgende bonussen

Qi Gong

Per fase van je cyclus een oefening vanuit de Chinese bewegingsleer ter waarde van € 49,-

Massage

Leer alle grepen van de fertiliteitsmassage ter waarde van € 49,-

Man

Lees in het bonus e-book over wat de man kan doen om zijn vruchtbaarheid te verbeteren ter waarde van € 15,-

Zwanger

Als je zwanger wordt, krijg je van ons de eerste 3 maanden van het online programma Ondersteun je Zwangerschap cadeau ter waarde van € 30,-

Je hebt echt invloed op je kinderwens!

Het online programma is opgebouwd uit 5 pijlers: cyclusinzicht, voeding, tools, lifestyle en mindset. Per fase heeft jouw lichaam andere ondersteuning nodig. Het is voor ons zo logisch dat je voeding anders is rond je ovulatie dan wanneer je net ongesteld bent geweest. Er zijn bijvoorbeeld momenten in je cyclus waarop je prima een nieuw project op je werk kunt starten, maar in bepaalde fasen is de kans dat het mislukt veel groter. Als je beter doorhebt hoe jouw lichaam werkt, kun je daar rekening mee houden. Je zult merken dat je cyclus beter wordt, dat je lekkerder in je vel zit en dat je kans om zwanger te raken groter wordt.

 

kinderwens_cyclusinzicht

Pijler 1: cyclusinzicht

Heb je weleens opgemerkt dat je bepaalde klachten hebt die steeds terugkomen? Zijn er bijvoorbeeld momenten dat je om niets kunt huilen? Of heb je soms last van acne? Hoofdpijn? Er is een grote kans dat er symptomen zijn die je kunt gaan linken aan je cyclus. Met onze uitleg kom je er achter welke hormonen op dat moment een rol spelen. En belangrijker: wat je kunt doen om je klachten te verhelpen!

5 daagse beelden(1)

Pijler 2: Voeding

De Chinese voedingsleer heeft een andere kijk op eten dan je misschien gewend bent. Er wordt niet gekeken naar calorieën of inhoud-stoffen, maar vooral naar welk eten écht bij je past. Per fase van je cyclus heeft jouw lichaam andere voedingsbehoeften. Het is nogal een verschil of je lichaam een eitje moet laten groeien of een vruchtje wil ‘vasthouden’.

5 daagse beelden(2)

Pijler 3: Tools

Het voelt misschien alsof zwanger worden een kwestie van geluk is, maar niets is minder waar! Je kunt heel goed invloed uitoefenen! Denk bijvoorbeeld aan acupressuur, pakkingen en fertiliteitsmassages. Per fase van je cyclus kun je van verschillende methodes gebruik maken.

5 daagse beelden(3)

Pijler 4: Lifestyle

Een gezonde lifestyle krijg je door de juiste balans. Stress is een van de grootste oorzaken waardoor je uit balans raakt. Dat kan liggen aan de verhouding tussen werk en ontspanning, wrijving in de privé-sfeer of door gebruik van producten die je hormonen verstoren. Na deze dag weet jij welke producten je beter kunt laten liggen in de winkel.

5 daagse beelden(4)

Pijler 5: Mindset

Heb je de opmerking ‘je bent er teveel mee bezig, je moet het loslaten’ al gehoord? Als het je wens is om zwanger te worden, dan is het haast onmogelijk om er niet aan te denken. Maar de kracht van je gedachten is juist heel groot en prima in te zetten als ondersteuning. Vandaag hebben we het over hoe affirmaties een waardevolle bijdrage kunnen leveren!

De online cursus is goed te volgen en duidelijk ingedeeld. Je kunt direct zelf aan de slag. Wat een eye-opener. Bedankt voor het delen van alle kennis!

 Dagmar

Voordat ik het traject in ging wist ik bijna niets over mijn cyclus. Ik heb inmiddels zoveel inzicht dat als ik weer aan de anticonceptie wil, dan voor mij nooit meer de pil. Ook heb ik veel baat gehad bij de ideeën over eten en wat het doet met je vruchtbaarheid. Ik voel mij er heel goed bij.

Evelien

Hierbij wil ik jullie complimenteren met de inhoud van de training. Wat een kennis zit hierin! De trainingen zijn duidelijk geschreven en daardoor makkelijk te lezen en toe te passen. Ook fijn dat je met mij mee keek met mij temperatuurcurve, dat gaf mij veel duidelijkheid, dank je.

Mandy

Voor wie is het online programma?

Als je op zoek bent naar manieren om je vruchtbaarheid te vergroten, kunnen wij je verder helpen. Zoals we al eerder vertelden, is er geen one-size-fits-all trucje. Daarom hebben we verschillende programma's gemaakt. Na aanmelden kijken we welke versie voor jou geschikt is. Zit je in een medisch traject, heb je een diagnose PCOS of endometriose gehad, heb je een koude baarmoeder of ligt het probleem (deels) bij je partner? Voor iedereen is er een op maat gemaakte training!

Direct na de aanmelding kijken we naar het beste programma voor jou, dit doen we aan de hand van een specifieke vragenlijst. Zo is het online programma helemaal afgestemd op jouw situatie.

Ons aanbod verloopt over:

Tijdelijk €50 korting

Verbeter je Vruchtbaarheid

€ 197
  • Meld je aan en krijg direct toegang tot de juiste versie van het online programma!
Betaal in 3 termijnen

Verbeter je Vruchtbaarheid

€ 79
  • Meld je aan en krijg direct toegang tot de juiste versie van het online programma!

Als extra krijg je de volgende bonussen

Qi Gong

Per fase van je cyclus een oefening vanuit de Chinese bewegingsleer ter waarde van € 49,-

Massage

Leer alle grepen van de fertiliteitsmassage ter waarde van € 49,-

Man

Lees in het bonus e-book over wat de man kan doen om zijn vruchtbaarheid te verbeteren ter waarde van € 15,-

Zwanger

Als je zwanger wordt, krijg je van ons de eerste 3 maanden van het online programma Ondersteun je Zwangerschap cadeau ter waarde van € 30,-

Veel gestelde vragen