Probeer jij zwanger te worden?

Ben je op zoek naar hulp?

Als je probeert zwanger  te worden, wil je het liefst meteen een positieve test in handen hebben. Helaas is de werkelijkheid voor veel vrouwen anders. Elke maand is er verdriet omdat je toch weer ongesteld wordt.

Voel je je machteloos? Heb je het idee dat het alleen maar een kwestie is van afwachten? Dan heb je het mis!

Er zijn genoeg opties om je kansen te vergroten

2[1]

Herken de signalen!

Het allerbelangrijkste is je lichaam begrijpen. Alleen wanneer je weet wat je lichaam je vertelt, kun je gerichte acties toepassen. Zo zijn er volop signalen die je vertellen dat je vruchtbaar bent, en dat is niet altijd op dag 14. Onze trainingen zijn erop gericht dat je jouw lichaam snapt. Heb je er ooit wel eens over nagedacht dat je na je menstruatie je lichaam kunt helpen met nieuw bloed aanmaken en dat je na je ovulatie acupressuur kunt toepassen om de innesteling te bevorderen?  In alle fasen van je cyclus zijn tal van mogelijkheden om je lijf maximale ondersteuning te bieden.

Hoe puur vrouw kan helpen

Om je vruchtbaarheid te beïnvloeden, leer je:

alles over je hormonen

het allerbelangrijkste is weten hoe je lichaam werkt

invullen van BBT curve

als je weet wat je temperatuur zegt, kun je aanpassingen maken

welke acpupresuur je kunt gebruiken

per fase van je cyclus zijn er verschillende opties. Handig uitgelegd met video en plaatjes

Wij zijn Hester & Ilse

In 2020 ontmoetten wij elkaar bij een masterclass voor acupuncturisten. We zien beiden in onze praktijk vooral vrouwen met een kinderwens. We besloten om onze kennis te bundelen en online trainingen te starten. Zo kunnen we nog meer vrouwen helpen!

P1040862
1615818520

BBT curve

Doe mee met de gratis training en maak kennis met de BBT-curve. Na een maand kijken we met je mee en geven we adviezen over de vervolgstappen die je kunt maken.

PVA_FB_1640x624pix3

Verbeter je vruchtbaarheid

In 2 maanden leer je alle opties die je kunt gebruiken om je vruchtbaarheid een boost te geven. Voeding, acupressuur, massage, cyclusdagboek etc.

PVA_FB_1640x624pix2

Kinderwens IUI

Wanneer je in een medisch traject zit, heeft de gynaecoloog je hulp hard nodig. Deze training helpt je om onder andere met voeding en massage het traject te ondersteuen.

3

Koude baarmoeder

Ruim 88% van de vrouwen heeft een koude baarmoeder zonder het te weten. Met kleine aanpassingen maakje binnen een week van je koude baarmoeder een warm nestje.

4

PCOS

Er zijn meer opties dan alleen ovulatie-inductie met medicatie. Met bepaalde aanpassingen in je voeding en het ondersteunen met oa acupressuur ga je aan de slag om  je eisprong natuurlijk te stimuleren.

Puur vrouw academie

Hester: 06-23792379

Ilse: 06-21406920

info@puurvrouwacademie.nl