Doe mee met de 5 daagse(1)

Verbeter je vruchtbaarheid in 5 dagen!

Leer in 5 dagen alles wat je moet weten om de kans op een zwangerschap te verhogen zodat jouw droom mag uitkomen.

We zijn druk bezig met een upgrade van de 5 daagse! Via de sociale media houden we je op de hoogte van wanneer je kunt inschrijven.

Volg je ons al?

Tijdens Verbeter je Vruchtbaarheid in 5 dagen:

  • Delen wij dagelijks onze kennis.
  • Ontvang je 5 dagen lang een video in je mailbox.
  • Geven we 3 dagen een live Q&A en extra informatie.
  • Ontdek je de beste vruchtbaarheidstips.
  • Hoor je informatie die niemand ooit met je deelde.
  • Kortom: 5 dagen lang werken aan je vruchtbaarheid, helemaal gratis voor jou.
kinderwens_cyclusinzicht

Dag 1: cyclusinzicht

Heb je weleens opgemerkt dat je bepaalde klachten hebt die steeds terugkomen? Zijn er bijvoorbeeld momenten dat je om niets kunt huilen? Of heb je soms last van acne? Hoofdpijn? Er is een grote kans dat er symptomen zijn die je kunt gaan linken aan je cyclus. Met onze uitleg kom je er achter welke hormonen op dat moment een rol spelen. En belangrijker: wat je kunt doen om je klachten te verhelpen!

5 daagse beelden(1)

Dag 2: Voeding

De Chinese voedingsleer heeft een andere kijk op eten dan je misschien gewend bent. Er wordt niet gekeken naar calorieën of inhoud-stoffen, maar vooral naar welk eten écht bij je past. Per fase van je cyclus heeft jouw lichaam andere voedingsbehoeften. Het is nogal een verschil of je lichaam een eitje moet laten groeien of een vruchtje wil ‘vasthouden’.

5 daagse beelden(2)

Dag 3: Tools

Het voelt misschien alsof zwanger worden een kwestie van geluk is, maar niets is minder waar! Je kunt heel goed invloed uitoefenen! Denk bijvoorbeeld aan acupressuur, pakkingen en fertiliteitsmassages. Per fase van je cyclus kun je van verschillende methodes gebruik maken. We delen op dag 3 een aantal acupressuur punten met jou.

5 daagse beelden(3)

Dag 4: Lifestyle

Een gezonde lifestyle krijg je door de juiste balans. Stress is een van de grootste oorzaken waardoor je uit balans raakt. Dat kan liggen aan de verhouding tussen werk en ontspanning, wrijving in de privé-sfeer of door gebruik van producten die je hormonen verstoren. Na deze dag weet jij welke producten je beter kunt laten liggen in de winkel.

5 daagse beelden(4)

Dag 5: Mindset

Heb je de opmerking ‘je bent er teveel mee bezig, je moet het loslaten’ al gehoord? Als het je wens is om zwanger te worden, dan is het haast onmogelijk om er niet aan te denken. Maar de kracht van je gedachten is juist heel groot en prima in te zetten als ondersteuning. Vandaag hebben we het over hoe affirmaties een waardevolle bijdrage kunnen leveren!

We helpen je graag!
Ben je erbij?

Ontwerp zonder titel(7)

Wij zijn Hester & Ilse en we hebben beiden een drukke acupunctuurpraktijk waar we vrouwen met een kinderwens ondersteunen. We bespreken alles rondom de vruchtbaarheid en geven afgestemde adviezen. Vaak horen we "waarom heeft niemand dit aan mij verteld? Het was zo fijn geweest als ik dit eerder had geweten!"

Sinds 2020 werken we samen om steeds meer vrouwen bewust te maken van wat ze zelf kunnen doen om hun cyclus én vruchtbaarheid positief te beïnvloeden. Door de vele jaren ervaring vanuit onze praktijken weten wij dat iedere vrouw uniek is en haar eigen persoonlijke adviezen nodig heeft.

Wij hebben ervaren dat onze aanpak en tips al heel veel vrouwen hebben geholpen om zwanger te worden. Daarom hebben wij onze kennis gebundeld en hebben we meerder online programma's ontwikkeld met alle inzichten vanuit de Chinese geneeskunde gecombineerd met de Westerse behandelmethodes, zoals IUI, IVF of ICSI.

We willen je graag tijdens de 5 daagse Verbeter je Vruchtbaarheid van maandag  t/m vrijdag kennis laten maken met onze manier van werken. We weten namelijk zeker dat we ook jou kunnen helpen! Schrijf je snel gratis in.

Je gegevens zijn veilig bij ons. We sturen je alleen informatie die aansluit bij deze 5 daagse. Kijk voor meer informatie bij onze privacyverklaring.

Disclaimer: Je kunt veel doen om je vruchtbaarheid te verbeteren. We geven je ontzettend veel tips om mee aan de slag te gaan. Ondanks dat je veel invloed hebt op je vruchtbaarheid, kunnen we niet garanderen dat je binnen je volgende cyclus zwanger bent.

Copyright 2023 - Puurvrouwacademie

info@puurvrouwacademie.nl

Hester: 06-23792379
Ilse 06-21406920

Facebook

Instagram