Lees de ervaringen van andere deelneemsters

Ben je benieuwd naar de ervaringen van vrouwen die deelnamen aan het online programma?

Wil je weten wat hun reacties zijn en of het programma ook iet s voor jou is?

Lees snel verder!

"Mn vriend en ik waren al 6 jaar bezig om zwanger te worden, helaas zonder resultaat. Gezien mn leeftijd van 47 destijds hadden we er steeds minder vertrouwen in dat het ons nog gegund was. Via via kwamen op het spoor van een behandeling in een Spaanse kliniek met een eiceldonor. Dit traject hebben we in gang gezet. Het was een periode met veel onderzoeken om te bepalen of we geschikt waren voor de procedure. Gezien de effort en investering die we doen voor dit traject hadden we samen afgesproken dat we er ook echt vol voor willen gaan qua voorbereiding. En als je gaat zoeken vind je zoveel input dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ook tegenstrijdige input maakt je onzeker over waar je goed aan doet. Ik kwam via familie met de training van Puurvrouwacademie in aanraking en dat sprak me gelijk aan.

De training is opgedeeld in diverse fases en per fase worden steeds dezelfde thema’s behandeld. De training bestaat uit overzichtelijke goed te volgen sheets waarbij de bepaalde handelingen (zoals bijvoorbeeld een packing) ook nog worden verduidelijkt dmv filmpjes. De training heeft me het vertrouwen gegeven dat ik echt kan bij dragen aan het proces om me op een ontspannen manier goed voor te bereiden op de terugplaatsing van de bevruchte eicel. Het heeft me meer inzicht gegeven wat er in welke fase gebeurt in mn lichaam, waarom bepaalde handelingen (of voeding) een goede basis leggen voor een zwangerschap. Los van de aspecten die je zou verwachten in deze training (zoals voedingsadvies), bevat de training ook tips voor affirmaties, massages, acupressuurpunten, een soort yoga-oefeningen. Al met al heeft de training ervoor gezorgd dat ik op een relaxte manier door het gehele proces ben gegaan en voor mn gevoel op een natuurlijke manier mn lichaam voorbereid heb op wat komen gaat. Ik had vorige week een positieve zwangerschapstest dus dat bevestigt mn gevoel! En nu dit goede gevoel doorzetten gedurende de zwangerschap:-)". Manouk

Beste Ilse en Hester,

"Ik ben verheugd jullie te kunnen vertellen dat ik vandaag 5 weken zwanger ben! Na 2 jaar zelf proberen en mijn 3e ICSI poging, zijn wij nu dolgelukkig met dit nieuws, ook al weten we dat het nog erg pril is.

Ik ben ervan overtuigd dat jullie onlineprogramma "verbeter je vruchtbaarheid bij IVF/ICSI",  hier zeker bij geholpen heeft. Het heeft me veel inzichten gegeven, vooral tav voeding, acupressuur, ontspanning. Ik vond het zeker in de wachtweken heel fijn om zelf iets te kunnen betekenen". Selena

"Goedemiddag, Ik wou jullie mededelen dat ik zwanger ben! Ik heb 1 maand jullie verbeter je vruchtbaarheid met koude baarmoeder gevolgd en nu ben ik al 12 weken zwanger! Ik denk echt dat het door jullie cursus komt. Bedankt! Mvg Chloë

"Lieve Hester,

Tijdens het zware traject om ons tweede kindje te mogen verwelkomen, heb je mij enorm gesteund tijdens de acupunctuursessies en met jullie mooie online programma’s. De wijsheid die ik hieruit heb gehaald, heb ik kunnen meenemen tijdens dit moeilijke proces.

Bij jou voelde ik mij altijd gehoord en begrepen, en dit heeft zeker bijgedragen aan het succes dat we nu ervaren. We zijn bijna negen weken zwanger van ons tweede kindje. Na meerdere mislukte ivf-trajecten zijn we naar Spanje gegaan voor eiceldonatie. Met veel vreugde en langzaam groeiend vertrouwen mogen we nu genieten van dit wonder".

Liefs,
Anoniem 💫

"De online cursus is goed te volgen en duidelijk ingedeeld. Je kunt direct zelf aan de slag. Wat een eye-opener. Bedankt voor het delen van alle kennis!" Dagmar

"Tijdens het proces van het vervullen van onze kinderwens, kwam de acupunctuurpraktijk van Hester op mijn pad. In combinatie met de acupunctuur, heb ik het onlineprogramma 'Verbeter je Vruchtbaarheid' gevolgd. En wat was dat fijn zeg! Het is een programma dat overzichtelijk in elkaar zit met veel tips, adviezen en concrete dingen die je zelf kan doen. Wat fijn om in deze onzekere periode een houvast te hebben en het gevoel te hebben dat je zélf ook iets kan doen in plaats van maar af te wachten. Ik vond het heel prettig om bezig te zijn met mezelf, met mijn lijf en het heeft gezorgd voor veel meer rust en ontspanning in een spannende periode. En met resultaat: na twee jaar wachten, ben ik inmiddels zwanger!" Isolde

"Ik wil jullie grote complimenten geven voor het ontzettende mooie online programma zo duidelijk en overzichtelijk, echt tips waar je wat aan hebt.Ik ben al lekker bezig met alle oefeningen en het warm eten en drinken. Ik merk al verschil nauwelijks pijn in me buik bij de ongesteldheid en dat al na 4 dagen." Zanja

"Ik heb me aangemeld voor het Webinar Koude Baarmoeder, omdat ik me kon herkennen in sommige van de klachten die Hester en Ilse beschreven. Ook de vragenlijst van Puur Vrouw over mijn menstruatie leverde me nieuwe inzichten op. Het frustreert me soms dat ik veel niet weet over hoe mijn cyclus en vruchtbaarheid precies werken en dat het bij de huisarts of gynaecoloog vaak lastig is om meer uitleg te krijgen over alles rondom de vrouwelijke vruchtbaarheid.

Wat ik heel fijn vond aan de challenge is dat de adviezen van Ilse en Hester heel nuchter zijn en dat hun adviezen tegelijkertijd ook makkelijk toepasbaar zijn.

Ik werd zelfs nog even gebeld door Hester - wat ik heel prettig vond! Ik heb in deze 20 minuten alle vragen kunnen stellen die ik niet bij mijn huisarts of gynaecoloog kwijt kon. Echt heel fijn, een super gesprek, waarbij ik meer wijzer ben geworden over PMS, endometriose en tips om je lichaam je ontspannen en detoxen.!" Groetjes, Kim

 

" Heerlijk dat ik in deze onzekere tijd zelf iets kan doen om mijn vruchtbaarheid te helpen. Het kost geen moeite en voelt heel erg fijn " Erica

"Ik vond het programma voor eiceldonatie ondersteuning een fijne training. Ik heb ook veel geleerd. De voeding was voor mij echt een eye-opener. Ik had vaak zin in zoet. De fertiliteitsmassage en de acupressuur is heel fijn om te doen! Alle punten uitproberen en het voelde echt als acupunctuur, het activeert mij echt. Het programma is zeker de moeite waard. "  Daphne, Fit for IVF

“Wat waren de fertileitsmassages fijn om te doen! Inmiddels ben ik zwanger, maar helaas heb ik daarvoor twee keer een miskraam gehad waardoor mijn cyclus ook anders was dan dat ik gewend was. Desondanks had ik gelukkig nog wel vertrouwen in mijn lichaam. Maar de fertiliteitsmassages waren een fijn aanvulling voor mij!

Het sis makkelijk om zelf uit te voeren en hierdoor had ik meer het gevoel iets bij te kunne dragen  aan mijn vruchtbaarheid in plaats van volledig af te wachten. Daarnaast was het ook een rustgevend momentje voor mijzelf: daar kan je noot genoeg van hebben!” Joyce

Hallo Hester en Ilse,

"Bedankt voor jullie programma verbeter je vruchtbaarheid ivf Icsi. Dit was onze laatste terugbetaalde terugplaatsing (nr 13 intussen) en ik had een mooie positieve zwangerschapstest!! Wij zijn voorzichtig al heel gelukkig. Maar dit is wel de 5e keer dat we pril zwanger mogen zijn. Hopelijk kan ik deze zwangerschap houden. Vandaar mijn mailtje naar jullie. Ik heb een dun baarmoederslijmvlies en heb deze proberen opbouwen en ondersteunen door bloedvoedende middelen + de tools + ... uit jullie programma. Nu vraag ik mij af bij deze hele prille bevruchting, kan ik verder doen met jullie tools uit de fase innesteling & wachtweken? Zo ja, hoe lang nog? Of hebben jullie nog tips om de zwangerschap (met dun BMS) te ondersteunen? Bedankt alvast voor jullie feedback en hulp. Hoopvolle groetjes, Joyce".

"In totaal heb ik ongeveer 4 maanden acupunctuur gehad van Hester om mijn fertiliteitstraject in het ziekenhuis te ondersteunen en ik heb het gevoel dat dit zeker heeft bijgedragen aan het feit dat ik inmiddels zwanger ben (nu 22 weken). De behandelingen en de sfeer die Hester creëert heb ik als heel prettig ervaren, Hester is een warme vrouw met een luisterend oor. Voorafgaand aan de eerste sessie heb ik de online training gevolgd, omdat ik door de coronamaatregelen niet direct kon starten met de behandelingen. Wat ik nuttig vond aan de training, was dat ik mijn eetgewoonten, de gevolgen hierop op mijn lichaam en mijn cyclus beter in kaart kreeg. De voedingsadviezen vond ik af en toe best lastig, en ik ben hierin ook een periode best streng voor mezelf geweest - dit was voor mij als perfectionist een valkuil. Uiteindelijk heb ik besloten keuzes te maken in welke adviezen ik wel en niet toepaste en dat werkte goed voor mij. Hester gaf ook regelmatig recepten, wat ik heel prettig vond. Ik vond het destijds prettig om alvast te kunnen werken aan de training terwijl ik wachtte tot ik met de behandelingen kon starten." Iris

Na een jarenlange zoetverslaving en verschillende PCOS diëten, nu begonnen met deze training. Ik heb zoveel geleerd in korte tijd. M'n zoetverslaving is er nagenoeg niet meer en m'n lichaam voelt niet meer zo koud aan. Het voelt voor mij enorm fijn om zo goed voor m'n lichaam te zorgen met alle tools die je krijgt. Een leefstijlverandering die blijvend kan zijn en niet voor even.

Hoi! Ik wilde even laten weten dat het allemaal goed gaat! Termijnecho gehad vrijdag en het ziet er goed uit! 3 augustus uitgerekende datum!"Helma

"Ik ben volop bezig met de training, zit goed in elkaar en lekker praktisch daar hou ik van. Ik heb veel geleerd. Mega interessant om te horen dat mijn menstruatie dus niet normaal is. Ik focus mij nu eerst vooral op de voeding. Het was fijn dat we elkaar even gesproken hebben over wat ik het beste kan eten, dat had ik echt even nodig." Suus Anne

"Hierbij wil ik jullie complimenteren met de inhoud van de training. Wat een kennis zit hierin! De trainingen zijn duidelijk geschreven en daardoor makkelijk te lezen en toe te passen. Ook fijn dat je met mij mee keek met mij temperatuurcurve, dat gaf mij veel duidelijkheid, dank je." Mandy

"De afgelopen week ben ik in het eerste deel van de online training van @puurvrouwacademie gedoken. Dit deel gaat over voeding. Als je PCOS hebt heb je wellicht ook te maken met insuline resistentie heb ik geleerd. Daardoor is het beter om vers te koken en minder of geen geraffineerde suikers te eten. Ook staan er nog meer tips in maar dat is te veel om op te noemen! Ook heb je er baat bij om wat volgens de Chinese geneeskunde heet "warme voeding" te eten. Dit zorgt namelijk voor een warme baarmoeder en dat is natuurlijk een mooi nestje voor jouw embryo. De afgelopen weken heb ik al aardig opgelet dat ik bijvoorbeeld geen kwark meer eet, maar havermout, en geen ijsjes (oke 1tje dan toen de ijscoman voorbijkwam) of frisdrank. Dit heb ik ingeruild voor thee en chai latte met amandelmelk.

Afgelopen week ben ik aan de slag gegaan met het tweede deel van de cursus van @puurvrouwacademie. Cyclusinzicht. Dit is wat mij betreft de meest waardevolle les. Echt weten wat er in je lijf omgaat is zo belangrijk.

Voordat ik dit hele traject in ging wist ik echt niks over mijn cyclus. Je slikt de pil en dan zal het wel. Ik weet wel dat ik als we een kindje mogen krijgen, ik daarna niet meer aan de pil ga. Ik heb inmiddels zoveel inzicht gekregen in mijn cyclus dat dit niet meer nodig is. Ook in de training wordt volop aandacht besteed aan temperaturen, uitleg over hoe je cyclus werkt en tips.

Nu hoor ik veel tegengeluiden dat temperaturen onzin is en dat dit alleen maar meer stress oplevert. Zo ervaar ik dat absoluut niet. Juist door te temperaturen zag ik dat ik geen eisprong had gehad, of juist wel. Het is betrouwbaarder dan ovulatietesten, juist voor meiden met PCOS. Ik gebruik hier zelf de gratis app Kindara voor maar bij de training vind je ook handige invulbladen. Ook heb ik in het verleden de @daysynl gebruikt. Laat je niet verleiden dit te kopen met een onregelmatige cyclus. Voor dames met pcos niet geschikt. Dat zeggen ze er ook netjes bij maar ik was eigenwijs.

Tools. De Tools bestaan uit goede tips voor acupressuur punten en een castor olie pakking. Dit laatste kan je helpen bij het verwarmen van je baarmoeder.Ik heb de hele training gevolgd en afgerond. Ik heb er veel van opgestoken en vooral veel geleerd over de Chinese geneeswijze. Hoe dit ons kan helpen om de pcos symptomen te verminderen en de vruchtbaarheid te verhogen.

De laatste ronde IUI heb ik veel van de tips toegepast en daarnaast was ik gestart met accupunctuur. Ik denk dat dit zeker heeft bijgedragen aan mijn positieve test. Wat opviel is dat mijn temperatuur hoger bleef en geen dip vertoonde wat ik altijd wel had. Waarschijnlijk kon hierdoor het embryootje beter innestelen. Maar het was ook zeker een portie geluk. Helaas zoals jullie weten is het vruchtje niet doorgegroeid. Wanneer wij weer door mogen, of dat nu nog een keer IUI is of meteen IVF ga ik dit zelfde proces weer oppakken met goede moed." Jacomien

"De online cursus is informatief als praktisch. Geen overload aan informatie, maar juist duidelijk en behapbaar. Het aanpassen van mijn voedingspatroon, in mijn geval warm eten bleek gemakkelijker dan gedacht. De effecten hiervan waren vrijwel direct merkbaar. Geen koude voeten of rillingen meer. Het mooiste is dat mijn lichaam nu klaar is voor het dragen van een kindje. Want inmiddels ben ik zwanger."  Annemijn

"Omdat ik door PCOS het gevoel had dat ik totaal niet  in balans was ben ik begonnen met het PCOS- programma. Ik zocht naar een manier om weer lekker in mijn vel te zitten zonder medicijnen of hormonen. Ik ben blij met de cursus. Als eerste ben ik mijn suikers en koolhydraten gaan minderen en ik merk nu al effect op mijn huid, minder puistjes. Mijn cyclus wordt steeds iets korter ook is hij nog langer dan normaal, mijn ovulatie is er in ieder geval weer." Ayda

Ben jij benieuwd welk programma het beste bij jou past?

Plan dan een  GRATIS  fertility-boost sessie (20-30 minuten). Na ons gesprek kun je meteen aan de slag met onze tips!

Wil je eerst nog even verder kijken,   druk dan op de knop hieronder voor  de verschillende programma's.

Ik wil graag een gesprek

Ontwerp zonder titel(11)

info@puurvrouwacademie.nl

Hester: 06-23792379
Ilse 06-21406920

Facebook

Instagram