header website(9)

Wil jij je kansen vergroten?

De meeste vrouwen hebben elke maand een kans om zwanger te raken. Bij PCOS is dat anders. Als jij een onregelmatige menstruatie hebt, of misschien helemaal geen cyclus, dan is zwanger worden ingewikkelder. Je weet namelijk niet wanneer je eisprong, en dus je vruchtbare periode, is.

Als je naar een gynaecoloog gaat, zal deze door middel van een bloedtest en een echo de diagnose PCOS kunnen stellen.  Daaruit blijkt dat jouw hormonale balans niet op orde is. PCOS kan zicht uiten in de volgende kenmerken:

geen menstruaties

een onregelmatige cyclus

vochtblaasjes op de eierstokken

teveel mannelijke hormonen (testosteron)

Als er 2 van de bovenstaande kenmerken worden gezien, geeft dit de diagnose PCOS.

Er zijn gelukkig veel manieren om PCOS te beïnvloeden en je vruchtbaarheid een positieve boost te geven.

Vanuit de Chinese geneeskunde wordt er anders gekeken naar gezondheid en fertiliteit. Het belangrijkste is dat je in balans bent. Bij de juiste balans is de kans op een zwangerschap vele malen hoger.

Wat zijn de mogelijkheden bij PCOS?

Wanneer je cyclus onregelmatig is, of zelfs uitblijft, kunnen daar verschillende oorzaken voor zijn. Het is belangrijk om te ontdekken welk onderliggend patroon dit veroorzaakt. Er zijn genoeg mogelijkheden om daar achter te komen.

Het teveel aan vocht in de eierstokken noemen we in de Chinese geneeskunde Damp. Damp is een teveel aan vocht op een plaats in het lichaam waar het niet hoort, in dit geval op de eierstokken. Er zijn manieren op de Damp te verdrijven en op die manier meer regelmaat in je cyclus te krijgen.

Hoewel we binnen de Chinese geneeskunde de hormonen nooit zo benoemen als in de reguliere geneeskunde, zijn er wel degelijk opties om ermee aan de slag te gaan. Alles draait om balans, dus ook met je hormoonhuishouding.

De oplossing is simpel!

In de online training vind je alle kennis om te werken aan je PCOS.
Niet iedere vrouw heeft dezelfde kenmerken van PCOS. Maar we geven genoeg informatie zodat iedere vrouw met PCOS de juiste mogelijkheden krijgt om aan de slag te gaan.

We leren je hoe jouw spijsvertering werkt, welke voedingsmiddelen bijdragen aan een betere gezondheid. Je gaat ontdekken dat rauwkost je niet gaat helpen om fitter, slanker en warmer te worden. We zorgen dat jij leert hoe je geschikte maaltijden maakt die je gezondheid (en vruchtbaarheid!) verbeteren.
Met een cyclusdagboek en uitleg over de BBT curve, krijg je meer inzicht in je cyclus. Daarnaast kun je aan de slag met castoroliepakkingen en geven we je uitleg over de acupressuurpunten die je eisprong stimuleren. Als je een eisprong hebt, geven we je tips over drukpunten die de innesteling stimuleren. Alles is erop gericht om de symptomen van PCOS te verminderen.

PVA_beeldmerk_roze

Ga meteen aan de slag met PCOS en je kinderwens

Je kunt absoluut zelf dingen doen die een gunstig effect hebben op de klachten bij PCOS. Het aanpassen van je voeding is één van de belangrijkste manieren om verschil te maken, maar er zijn meer opties.
Zodra je de voedingsadviezen en onze tips gaat toepassen in je dagelijks leven, zul je veranderingen gaan merken in je cyclus. Een cyclus die beter in balans is, heeft een  positieve invloed op je vruchtbaarheid!

Jij wil toch ook weten:

Welke hormonen een rol spelen bij PCOS

Hoe je jouw hormonale balans kunt herstellen

Welke acupressuurpunten je kunt stimuleren

Hoe je jouw eisprong stimuleert

Welke voeding echt bij je past

Hoe je pakkingen kunt gebruiken

Introductie prijs € 127,-

We willen jou graag alles leren over je spijsvertering, de effecten van verschillende voedingsmiddelen en het effect daarvan op PCOS en jouw vruchtbaarheid. Je gaat ontdekken welke voeding het beste bij jou past. Je leert welke voeding je het beste kunt eten om jouw hormonale balans te herstellen.

Na de training heb je een beter inzicht in je cyclus en weet je precies wanneer jouw vruchtbare dagen zijn. Je herkent de signalen van jouw lichaam en weet hoe je hierop in kunt spelen

Aan de hand van duidelijke tekeningen en handig filmpjes leren wij jou massagepunten die je ovulatie activeren en je vruchtbaarheid een boost geven.

Twijfel je nog?

Neem gerust contact met ons op om samen te kijken welk programma het best bij je past.

We zijn bereikbaar via mail op info@puurvrouwacademie.nl

Liefs Hester
& Ilse