Ontwerp zonder titel(7)

Verbeter je vruchtbaarheid in 5 dagen!

In de afgelopen dagen hebben we de 5 pijlers besproken die je vruchtbaarheid kunnen beïnvloeden. Mocht je een video gemist hebben, hieronder kun je ze allemaal terugkijken. De video's blijven beschikbaar tot vrijdag 16 juni.

Dag 1: Cyclusinzicht

Heb je weleens opgemerkt dat je bepaalde klachten hebt die steeds terugkomen? Zijn er bijvoorbeeld momenten dat je om niets kunt huilen? Of heb je soms last van acne? Hoofdpijn? Er is een grote kans dat er symptomen zijn die je kunt gaan linken aan je cyclus. Met onze uitleg kom je er achter welke hormonen op dat moment een rol spelen. En belangrijker: wat je kunt doen om je klachten te verhelpen!

Dag 2: Voeding

De Chinese voedingsleer heeft een andere kijk op eten dan je misschien gewend bent. Er wordt niet gekeken naar calorieën of inhoud-stoffen, maar vooral naar welk eten écht bij je past. Per fase van je cyclus heeft jouw lichaam andere voedingsbehoeften. Het is nogal een verschil of je lichaam een eitje moet laten groeien of een vruchtje wil ‘vasthouden’.

Dag 3: Tools

Het voelt misschien alsof zwanger worden een kwestie van geluk is, maar niets is minder waar! Je kunt heel goed invloed uitoefenen! Denk bijvoorbeeld aan acupressuur, pakkingen en fertiliteitsmassages. Per fase van je cyclus kun je van verschillende methodes gebruik maken. We delen op dag 3 een aantal acupressuur punten met jou.

Dag 4: Lifestyle

Een gezonde lifestyle krijg je door de juiste balans. Stress is een van de grootste oorzaken waardoor je uit balans raakt. Dat kan liggen aan de verhouding tussen werk en ontspanning, wrijving in de privé-sfeer of door gebruik van producten die je hormonen verstoren. Na deze dag weet jij welke producten je beter kunt laten liggen in de winkel.

Dag 5: Mindset

Heb je de opmerking ‘je bent er teveel mee bezig, je moet het loslaten’ al gehoord? Als het je wens is om zwanger te worden, dan is het haast onmogelijk om er niet aan te denken. Maar de kracht van je gedachten is juist heel groot en prima in te zetten als ondersteuning. Vandaag hebben we het over hoe affirmaties een waardevolle bijdrage kunnen leveren!

Vanavond om 19.30 sluiten we af met ons laatste live webinar, ben jij er bij?

Meld je nu aan als je dat gisteren nog niet hebt gedaan!

We bespreken de invloed  van sport op je vruchtbaarheid en laten gezonde voorbeelden zien van menstruatieproducten en  verzorgingsproducten.

Wil jij meer weten over de 5 vruchtbaarheidpijlers en hoe wij deze verwerkt hebben in ons online programma.  Of heb je nog vragen? Plan dan een telefonische afspraak met ons.

 

Liefs, Hester & Ilse

Disclaimer: Je kunt veel doen om je vruchtbaarheid te verbeteren. We geven je ontzettend veel tips om mee aan de slag te gaan. Ondanks dat je veel invloed hebt op je vruchtbaarheid, kunnen we niet garanderen dat je binnen je volgende cyclus zwanger bent.

Copyright 2023 - Puurvrouwacademie