Heb jij moeite met zwanger worden?

Verlangen jullie naar een kindje?

Wanneer je al een tijd probeert om zwanger te worden en het tot op heden nog niet gelukt is, kunnen wij jou verder helpen. Wij hebben speciaal voor vrouwen met een kinderwens online programma's gemaakt. Deze zijn zo gemaakt dat jij precies weet welke actie me moet ondernemen om de kans om zwanger te raken te vergroten.

Ben jij klaar om je vruchtbaarheid te ondersteunen?

De laatste jaren hebben we gemerkt dat vrouwen écht snappen dat ze zelf veel aan hun vruchtbaarheid kunnen doen. Sommige vrouwen beginnen al aan het verbeteren van hun vruchtbaarheid vóórdat ze  proberen om zwanger te worden. Anderen merken na een aantal maanden dat ze behoefte hebben aan extra ondersteuning.

Zit je in een fertiliteitstraject?
Wanneer je langer probeert om zwanger te worden en het lukt maar niet, zijn er verschillende fertiliteits-trajecten. Ook hierbij kunnen we je steunen met één van onze online programma's.

Waar jij ook staat, we hebben diverse programma's  om je te helpen. De verschillende programma's worden hieronder beschreven.

Welk online programma past het beste bij jou?

Wil je graag op de natuurlijke manier zwanger worden? Dan is het online programma Verbeter je Vruchtbaarheid het ideale programma voor jou. Je weet bijna zeker dat er mogelijkheden moeten zijn om aan je vruchtbaarheid te werken. Dat klopt, die zijn er zeker! Als jij er klaar voor bent, willen we je alles leren over je cyclus, je vruchtbaarheid en hoe je ervoor kunt zorgen dat je lichaam klaar is voor een zwangerschap. Stel je eens voor hoe fantastische het is om zelf invloed uit te oefenen op je vruchtbaarheid en hierdoor de kansen te vergroten.

Heb jij altijd koude voeten, lig je het liefst met een dekentje op de bank en ben je vaak moe? Eén van de meest voorkomende oorzaken waarom het zwanger worden (of zwanger blijven) niet lukt, is een 'koude baarmoeder'. Het is een term uit de Chinese geneeskunde die gebruikt wordt bij fertiliteitsproblemen. Het wil niet zeggen dat je baarmoeder letterlijk te koud is, maar het geeft wel aan dat de temperatuurregulatie problemen geeft. In het online programma Koude baarmoeder leer je hoe je van je koude baarmoeder een warm nestje maakt.

Als jij de diagnose PCOS of endometriose hebt  gekregen, zijn de onderstaande  online programma's  de beste keuze voor jou

Is jouw cyclus erg onregelmatig of heb je helemaal geen cyclus? Dan bestaat de kans dat je PCOS hebt. Bij PCOS is er een verlate eisprong of zelfs helemaal afwezig. Met het online programma Kinderwens bij PCOS helpen wij jou om je cyclus weer in balans te brengen zodat de kans op een zwangerschap groter wordt. Je kunt met dit programma starten voordat je een medisch traject ingaat. Wellicht kun je zo een traject met hormoonmedicatie of IUI voorkomen. Ben je al gestart met een medisch traject? Dan kun je dit ondersteunen met de juiste leefstijl en adviezen uit het programma.

Wanneer je via de arts aan de slag gaat met je endometriose, is het vooral een kwestie van symtoom bestijden. De behandelingen richten zich op het voorkomen van ergere klachten, niet op de oorzaak. Als je zwanger wilt worden moet je uiteraard stoppen met de medicatie. Wanneer je ervoor kunt  zorgen  dat jouw lichaam meer in balans komt en mogelijk pijnvrij kan zijn, dan is er een betere voorwaarde gecreëerd om zwanger te worden. We helpen je graag  op weg naar een gezonde zwangerschap met ons programma Endometriose.

Start je met een fertitliteitstraject of ben je al een tijd bezig en wil je meer ondersteuning, kies dan het programma dat past bij jouw traject.

Na een ruime  tijd proberen om zwanger te worden zijn jullie doorverwezen naar het ziekenhuis. Er wordt gestart met het IUI traject. Vanaf nu zullen er regelmatige controles en echo's plaatsvinden om de groei van de eicel en de eisprong te monitoren. Een IUI traject maakt je niet meer vruchtbaar. Maar die invloed heb je wel zelf, door de juiste voeding en leefstijl. Wij helpen jou met ons online programma IUI om de beste resultaten te halen uit het fertiliteitstraject. Start op tijd want een eicel en spermacel hebben  tijd nodig om zicht te ontwikkelen.

Als je éénmaal in een IVF of ICSI traject zit, heb je al een lange weg vol teleurstellingen gehad. Je hoopt nu dat de arts jullie grootste droom laat uitkomen. Maar realiseer je goed, een IVF trajectmaakt je niet méér vruchtbaar! De arts helpt  bij de stimulering van de eicellen en de bevruchting. Er is helaas geen advies voor het verbeteren van je eicel- en spermakwaliteit. Na de terugplaatsing krijg je ook  geen extra advies om de innesteling te ondersteunen. Wij bieden dat wel! Wij vinden dat iedere vrouw recht heeft op extra ondersteuning in een fertiliteitstraject.

Zijn jullie voor je kinderwens genoodzaakt om naar het buitenland te gaan? Gaan jullie binnenkort starten met een traject in Spanje? Dan is dit hét programma om je verder te helpen! Vaak duurt het een lange tijd voordat je de eerste afspraken in Spanje hebt. In het programma Eiceldonatie besteden we aandacht aan de periode vóór het traject voor zowel de man als de vrouw, zodat jullie je zo optimaal mogelijk kunnen voorbereiden. Uiteraard  biedt het programma ondersteuning tijdens het gehele  traject in Spanje en ook tijdens de wachtweken.

Wist je dat je zelf invloed hebt op je vruchtbaarheid door gebruik te maken van warmte pakkingen en fertiliteitsmassages? In de de online training, leren wij je hoe je een castoroliepakking aanbrengt en hoe je vruchtbaarheidsmassages kunt toepassen om de circulatie in je onderbuik te vergroten en  zo je vruchtbaarheid te verhogen. De pakking en de massage geven een heerlijk ontspannen gevoel en zijn makkelijk aan te leren. Door de uitgebreide uitleg en  de 10 instructie-filmpjes heb je  de het maken van de pakking en  effectieve zelfmassage snel aangeleerd.

Wat anderen zeggen over de training

Ben je benieuwd naar de beste optie voor jou?

Wil je meer informatie of heb je vragen? We nemen graag de tijd om je te adviseren. Stuur een mail, app of bel ons. We denken graag met je mee en vinden het fijn om van je te horen!

Ontwerp zonder titel(11)

info@puurvrouwacademie.nl

Hester: 06-23792379
Ilse 06-21406920

Facebook

Instagram