Heb jij een koude baarmoeder?

Wil jij graag op een natuurlijke manier zwanger worden?

Heb je ook het idee dat het zo ongrijpbaar is? Je hebt slechts een paar dagen in de maand de kans om zwanger te worden. Toch zijn er volop mogelijkheden om je vruchtbaarheid positief te beïnvloeden! Het aanpassen van je voeding is er één van. Op een makkelijke manier kun je bijdragen aan een betere vruchtbaarheid.

Maar hoe dan?

Een van de meest voorkomende oorzaken waarom het zwanger worden (of zwanger blijven) niet lukt, is een 'koude baarmoeder'. Het is een term uit de Chinese geneeskunde die gebruikt wordt bij fertiliteit problemen. Het wil niet zeggen dat je baarmoeder letterlijk te koud is, maar het geeft wel aan dat de temperatuurregulatie problemen geeft.

Heb jij het altijd koud?

Voeten als ijsklompen?

Heb je koude handen?

Is je libido laag?

Heb je weinig energie?

Vergeet je te drinken?

Lig je het liefst met een deken op de bank?

Is dit herkenbaar?

De oplossing is simpel en makkelijk toepasbaar! Alle kennis om je probleem op te lossen, is beschikbaar in de online cursus “koude baarmoeder”.

Je leert hoe je spijsvertering werkt, welke voedingsmiddelen bijdragen aan een betere gezondheid, hoe je afkomt van je vermoeidheid én je kouwelijkheid, waarom je beter geen rauwkost kunt eten en je leert hoe je geschikte maaltijden maakt die je gezondheid (en vruchtbaarheid!) verbeteren.

Je krijgt meer inzicht in je cyclus, je hebt toegang tot een cyclusdagboek, een BBT curve, castoroliepakkingen en je krijgt uitleg over welke punten je zelf kunt masseren om de innesteling te bevorderen.

Tijdelijke prijs € 97,-

Wil je aan de slag om sneller zwanger te worden?

Veruit de meeste vrouwen die wij zien in onze praktijken, hebben een ‘koude baarmoeder’. De resultaten zijn fantastisch! Het verschil als ze hun eetgewoonte hebben aangepast is verbluffend, binnen één week. Deze vrouwen vertellen dat hun voeten minder koud zijn of dat ze na een dag werken nog steeds energie hebben om actief te zijn. De overgrote meerderheid van deze groep raakt zwanger!

Wat je eet maakt het verschil!

Als je het aanpassen van je voeding combineert met onze andere tips, zul je snel verandering merken. Iedere positieve verandering in je cyclus én in jouw algemeen welbevinden, zorgt meteen voor een boost van je vruchtbaarheid!

De belangrijkste voorwaarde om zwanger te raken

De grootste kans om zwanger te raken, heb je wanneer je in balans bent. Als je jezelf herkent in de signalen die bij een koude baarmoeder horen, of je hebt de test gedaan, dan weet je dat de balans niet op orde is. Voor je eigen bestwil adviseren we om de balans te herstellen en van je koude baarmoeder een warm nestje te maken. De kansen op zwangerschap nemen toe én je zult met een betere balans een fijnere zwangerschap hebben!

Door mee te doen leer je:

welke hormonen
actief zijn

welke acupressuur-
punten je kunt gebruiken

welke voeding het meest
geschikt is

alles over
je vrouwelijke cyclus

wat je lichaamstemperatuur
je vertelt

hoe je pakkingen kunt
toepassen

hoe je weer
energiek wordt

wat je het beste
kunt drinken

Door mee te doen leer je:

welke hormonen
actief zijn

welke acupressuur-
punten je kunt gebruiken

welke voeding het meest
geschikt is

alles over
je vrouwelijke cyclus

wat je lichaamstemperatuur
je vertelt

hoe je pakkingen kunt
toepassen

hoe je weer
energiek wordt

wat je het beste
kunt drinken

Tijdelijke prijs € 97,-

Wat anderen zeggen over de training

Doe de test !

Ben je benieuwd naar de beste optie voor jou?

Wil je meer informatie of heb je vragen? We nemen graag de tijd om je te adviseren. Stuur een mail, app of bel ons. We denken graag met je mee en vinden het leuk van je te horen!

Liefs Hester & Ilse

info@puurvrouwacademie.nl

Hester: 06-23792379
Ilse 06-21406920

Facebook

Instagram