header website(4)

Benieuwd of jij een koude baarmoeder hebt?
Doe de test!

Wil je graag zwanger worden, op een natuurlijke manier?

Heb je ook het idee dat het zo ongrijpbaar is? Je hebt slechts een paar dagen in de maand de kans om zwanger te worden. Toch zijn er volop mogelijkheden om je vruchtbaarheid positief te beïnvloeden! Het aanpassen van je voeding is er één van. Op een makkelijke manier kun je bijdragen aan een betere vruchtbaarheid.

Maar hoe dan?

Een van de meest voorkomende oorzaken waarom het zwanger worden (of zwanger blijven) niet lukt, is een 'koude baarmoeder'. Het is een term uit de Chinese geneeskunde die gebruikt wordt bij fertiliteit problemen. Het wil niet zeggen dat je baarmoeder letterlijk te koud is, maar het geeft wel aan dat de temperatuurregulatie problemen geeft.

Altijd koude handen?

Laag libido?

Voeten als ijsklompen?

Futloos? Al moe bij het opstaan?

Is dit herkenbaar? De oplossing is simpel en makkelijk toepasbaar! Alle kennis om je probleem op te lossen, is beschikbaar in de online cursus “koude baarmoeder”.

Je leert hoe je spijsvertering werkt, welke voedingsmiddelen bijdragen aan een betere gezondheid, hoe je afkomt van je vermoeidheid én je kouwelijkheid, waarom je beter geen rauwkost kunt eten en je leert hoe je geschikte maaltijden maakt die je gezondheid (en vruchtbaarheid!) verbeteren.

Je krijgt meer inzicht in je cyclus, je hebt toegang tot een cyclusdagboek, een BBT curve, castoroliepakkingen en je krijgt uitleg over welke punten je zelf kunt masseren om de innesteling te bevorderen.

Wil je aan de slag en je kansen optimaal benutten?

Veruit de meeste vrouwen die wij zien in onze praktijken, hebben een ‘koude baarmoeder’. De resultaten zijn fantastisch! Het verschil als ze hun eetgewoonte hebben aangepast is verbluffend, binnen één week. Deze vrouwen vertellen dat hun voeten minder koud zijn of dat ze na een dag werken nog steeds energie hebben om actief te zijn. De overgrote meerderheid van deze groep raakt zwanger!

Wat je eet, maakt het verschil!

Als je het aanpassen van je voeding combineert met onze andere tips, zul je snel verandering merken. Iedere positieve verandering in je cyclus én in jouw algemeen welbevinden, zorgt meteen voor een boost van je vruchtbaarheid!

hormoon
cyclus
1615919768
bbt

Door mee te doen leer je:

Welke hormonen actief zijn

Welke voeding het meest geschikt is

Hoe je afrekent met je vermoeidheid

Wat je lichaamstemperatuur je vertelt

Welke acupressuur-punten je kunt gebruiken

Alles over je vrouwelijke cyclus

Hoe je pakkingen kunt toepassen

Tijdelijke introductieprijs € 97,-

Benieuwd of jij een koude baarmoeder hebt?
Doe de test!

Twijfel je nog?

Neem gerust contact met ons op om samen te kijken welk programma het best bij je past.

We zijn bereikbaar via mail op info@puurvrouwacademie.nl

Liefs Hester
& Ilse