6[1]

Welke opties heb jij tijdens een IUI behandeling?

Zwanger worden gaat niet altijd even makkelijk. Na alle teleurstelling ben je uiteindelijk bij de fertiliteitsarts terecht gekomen. Jullie hebben besloten om te starten met een medisch traject.

Waarom een fertiliteitsarts het niet alleen kan doen

Als je denkt dat de fertiliteitsarts alles over jouw cyclus weet, dan heb je het waarschijnlijk mis. De arts heeft veel kennis over de vruchtbaarheid in het algemeen, maar weet praktisch niets van jou lichaam. Alleen jij weet hoe je cyclus functioneert. En alleen jij kan bijsturen, als je eenmaal weet waar je op moet letten!

Daar gaan we je bij helpen!

Als je wilt dat je lichaam beter gaat functioneren, is de eerste stap het in kaart brengen van je cyclus. Dat gaat verder dan alleen noteren wanneer je menstruatie start. Je moet je ook gaan verdiepen in hoe jij je vóór, tijdens en na de menstruatie voelt. Hoe jouw menstruatie zelf verloopt, geeft een schat aan waardevolle informatie! Verlies je veel of weinig bloed? Hoe is de kleur? Hoe lang vloei je?
Het bijhouden van je cyclus wil ook zeggen dat je gaat ontdekken wanneer je eisprong is. Natuurlijk wordt dat bijgehouden in het ziekenhuis met echo's, maar er zijn ook signalen die aangeven dat je eisprong eraan komt. Hoe fijn is dat om die te herkennen! Je weet dan ook wanneer de kans op een bevruchting het grootst is. Wij gaan je leren wat je cyclus jou vertelt en welke methodes jou gaan helpen om zwanger te worden. Zelfs wanneer je in een medisch traject zit, kun je nog veel dingen zelf doen!

1610108167
1610108327
1610108147

Wil je aan de slag en je kansen optimaal benutten?

Natuurlijk wil je graag zwanger worden. Het belangrijkste is dat jij de juiste balans gaat vinden, de balans die bij jouw past. Zoals gezegd is iedere vrouw uniek, en dat is ons programma ook. We bieden zoveel opties om je balans te herstellen, dat er zeker methodes bijzitten die voor jouw werken.
We leggen uit hoe jouw cyclus in elkaar zit, zowel vanuit de hormonale kant als vanuit de Chinese geneeskunde. We leggen de verschillende verstoringen uit en hoe je aan de slag kunt om je cyclus te verbeteren. We zorgen ervoor dat je snapt waarom je voedingspatroon na je menstruatie anders hoort te zijn dan na je eisprong. De juiste voeding na je eisprong zorgt voor betere kansen op een gezonde innesteling.
We gaan je leren welke acupressuurpunten je kunt gebruiken vóór, tijdens en na de IUI. Ook hier zul je van andere punten gebruik maken voor je eisprong dan tijdens de menstruatie. Acupressuur kun je gebruiken in combinatie met fertiliteitsmassage (verschillende technieken worden uitgelegd). Je leert welke methodes/acupunctuurpunten passen bij jou!
Je kunt gebruik maken van verschillende invulsheets, van temperatuurcurves tot menstruatiedagboeken.

Pdonkergroen

Je bepaalt zelf van welke opties je gebruik maakt.

We weten dat je het druk hebt, dus je kiest zelf welke methodes je gaat gebruiken. Al met 10 minuten per dag kun je verschil maken!

1610108199
1610108232
1610108261

Met deze training ben je 3 maanden bezig. Dat is de tijd die nodig is om nieuwe gewoontes aan te passen.

Tijdelijke prijs € 167,-

Aanvullende informatie

De trainingen zijn ingedeeld in de 4 fasen van je cyclus.
Per fase leer je:

Welke hormonen actief zijn

Welke fertiliteitsmassage je kunt toepassen

Wat je lichaamstemperatuur je vertelt

Welke voeding het meest geschikt is

Welke acupressuur-punten je kunt gebruiken

Het toepassen van affirmaties

Hoe je jouw balans kunt herstellen

Alles over je vrouwelijke cyclus

1610108351
1610108285
1610108305

Tijdelijke prijs € 167,- 

Hierbij wil ik jullie complimenteren met de inhoud van de training. Wat een kennis zit hierin! De trainingen zijn duidelijk geschreven en daardoor makkelijk te lezen en toe te passen. Ik heb veel geleerd.

Ik ben enthousiast over de digitale cyclusdagboeken, die je ook makkelijk dagelijks op je telefoon kunt invullen.

Twijfel je nog?

Neem gerust contact met ons op om samen te kijken welk programma het best bij je past.

We zijn bereikbaar via mail op info@puurvrouwacademie.nl

Liefs Hester
& Ilse