Untitled design(34)

Heb jij een koude baarmoeder?

Meld je aan voor het online programma Verbeter je Vruchtbaarheid!

Wil jij graag op een natuurlijke manier zwanger worden?

Heb je ook het idee dat het zo ongrijpbaar is? Je hebt slechts een paar dagen in de maand de kans om zwanger te worden. Toch
zijn er volop mogelijkheden om je vruchtbaarheid positief te beïnvloeden! Het aanpassen van je voeding is er één van. Op een
makkelijke manier kun je bijdragen aan een betere vruchtbaarheid.

Maar hoe dan?

Eén van de meest voorkomende oorzaken waarom het zwanger worden (of zwanger blijven) niet lukt, is een 'koude
baarmoeder'. Het is een term uit de Chinese geneeskunde die gebruikt wordt bij fertiliteitsproblemen. Het wil niet zeggen dat je
baarmoeder letterlijk te koud is, maar het geeft wel aan dat de temperatuurregulatie problemen geeft.

Heb jij het altijd koud?

Voeten als ijsklompen?

Heb je koude handen?

Is je libido laag?

Heb je weinig energie?

Vergeet je vaak te drinken?

Lig je het liefst met een deken op de bank?

Is dit herkenbaar?

 

De oplossing is simpel en makkelijk toepasbaar! Alle kennis om je probleem op te lossen, is beschikbaar in het online programma
Verbeter je Vruchtbaarheid met een Koude Baarmoeder.

Het online programma is opgebouwd uit 5 pijlers:

kinderwens_cyclusinzicht

Pijler 1: Cyclusinzicht

Wist je dat je lichaam je veel vertelt over jouw balans? Je moet alleen weten hoe je echt kunt luisteren! We helpen je om jouw cyclus te doorgronden en geven adviezen hoe je jou cyclus, en daarmee je vruchtbaarheid, kunt ondersteunen.

5 daagse beelden(1)

Pijler 2: Voeding

De Chinese voedingsleer heeft een andere kijk op eten dan je misschien gewend bent. Er wordt vooral gekeken naar welk eten écht bij je past en hoe het je baarmoeder kan ondersteunen.

5 daagse beelden(2)

Pijler 3: Tools

Het voelt misschien alsof zwanger worden een kwestie van geluk is, maar niets is minder waar! Je kunt heel goed invloed uitoefenen! Denk bijvoorbeeld aan acupressuur, pakkingen en fertiliteitsmassages. Per fase van je cyclus kun je van verschillende methodes gebruik maken.

5 daagse beelden(3)

Pijler 4: Lifestyle

Een gezonde lifestyle zorgt voor een lichaam zonder stress en de juiste balans. We leren je op welke manieren je jouw lichaam ondersteunt en hoe je daarmee je kans op een zwangerschap vergroot.

5 daagse beelden(4)

Pijler 5: Mindset

Wist je dat de kracht van je gedachten kunt inzetten als ondersteuning? Als het voor jou lastig is om positief te blijven, kun je veel steun halen uit de affirmaties die we per fase met je delen. 

Tijdelijk geen €249

Verbeter je Vruchtbaarheid - Koude baarmoeder

€ 197
  • Meld je aan en krijg direct toegang tot alle modules en lessen!

Het belangrijkst zijn de adviezen die écht bij jou passen!

Wij zijn Hester & Ilse. We hebben beiden een drukke acupunctuurpraktijk waar we vrouwen met een kinderwens ondersteunen en helpen.  We bespreken alles rondom de vruchtbaarheid en geven aanvullende adviezen. De meeste vrouwen reageren verbaasd:

"Waarom heeft niemand mij dit eerder verteld?"

Sinds 2020 werken we samen om steeds meer vrouwen bewust te maken van wat ze zelf kunnen aanpakken om hun cyclus én vruchtbaarheid positief te beïnvloeden.

Door de vele jaren ervaring vanuit onze praktijken weten wij dat iedere vrouw uniek is en haar eigen persoonlijke adviezen nodig heeft. Wij hebben ervaren dat onze aanpak en tips al heel veel vrouwen hebben geholpen om zwanger te raken.

Daarom hebben wij onze kennis gebundeld en geven jouw in ons online programma alle inzichten vanuit de Chinese geneeskunde gecombineerd met processen en hormonen zoals die Westers bekend zijn.

Samen hebben wij het online programma ontwikkeld waarmee we ook jou écht kunnen helpen!

Wanneer je meedoet met het online programma:

Leer je hoe je jouw koude baarmoeder kunt veranderen in een warm nestje

Krijg je inzicht in je cyclus met de BBT-curve

Geven we adviezen over hoe je de innesteling kunt bevorderen

Herken je signalen van je lichaam die de eisprong aankondigen

Weet je precies wanneer je het meest vruchtbaar bent

Ontdek je welke voeding invloed heeft op specifieke momenten in je cyclus

Kan je na het aanmelden direct aan de slag om je vruchtbaarheid te vergroten

Heb je ontzettend veel tools in handen om je vruchtbaarheid een boost te geven

Hoef je niet meer af te wachten maar heb je zelf de regie in handen

Wil jij dit ook? Dan is ons programma Verbeter je Vruchtbaarheid - Koude Baarmoeder het perfecte programma voor jou!

En het mooiste is dat het helemaal niet ingewikkeld is of dat het veel tijd kost! Met onze duidelijke uitleg en directe tips kan je al met 10 minuten per dag een enorm verschil maken.

TIjdelijk geen € 249

Verbeter je Vruchtbaarheid - Koude baarmoeder

€ 197
  • Meld je aan en krijg direct toegang tot de juiste versie van het online programma!

Vruchtbaarheid verbeteren begint bij de basis

Wanneer je lichaam niet in balans is, is je vruchtbaarheid dat ook niet. Een zwangerschap ontstaat meestal pas als je lichaam gezond is. Het is dus heel belangrijk om uit te zoeken wat voor jou de juiste balans is en hoe je die kunt herstellen. Inzicht in je eigen functioneren is essentieel.

Daar gaan we je bij helpen! We leggen uit hoe je cyclus moet verlopen aan de hand van de 4 fasen. We leggen uit waarom je geen klachten vóór, tijdens en na je menstruatie hoort te hebben. Ervaar je wel klachten, dan leren we hoe je die kunt verhelpen met bijvoorbeeld acupressuur of massages.

De 4 fasen

Fase 1

De eerste fase is je menstruatie. De eerste dag van je menstruatie wordt geteld als dag 1. We leggen je uit welke hormonen actief zijn en hoe een gezonde menstruatie verloopt. Je lichaam is hard aan het werk en kan wel wat ondersteuning gebruiken!

Fase 3

Het belangrijkste moment van je cyclus komt eraan! Fase 3 is de ovulatie. Zeer effectieve tools zoals het toepassen van zelfmassages en drukpunten worden in de training besproken. Je zult de sigalen leren herkennen waardoor je weet wat je meest vruchtbare dag is.

Fase 2

Na de menstruatie kom je in fase 2. In deze fase is de ontwikkeling van een goede eicel belangrijk. Ook hierin kun je op verschillende manieren je lijf ondersteunen. Diverse mogelijkheden worden inhet programma besproken om de groei van het eitje optimaal te benutten.

Fase 4

Voor veel vrouwen is dit de lastigste periode. Het voelt alsof je er nu toch niets meer aan kunt doen. Maar dat is helemaal niet waar! Met verschillende opties kun je een innesteling bevorderen als er een bevruchting heeft plaatsgevonden. Zo kan je de wachtweken met meer vertrouwen beleven.

De 4 fasen

Fase 1

De eerste fase is je menstruatie. De eerste dag van je menstruatie wordt geteld als dag 1. We leggen je uit welke hormonen actief zijn en hoe een gezonde menstruatie verloopt. Je lichaam is hard aan het werk en kan wel wat ondersteuning gebruiken!

Fase 2

Na de menstruatie kom je in fase 2. In deze fase is de ontwikkeling van een goede eicel belangrijk. Ook hierin kun je op verschillende manieren je lijf ondersteunen. Diverse mogelijkheden worden in het programma besproken om de groei van het eitje optimaal te benutten.

Fase 3

Het belangrijkste moment van je cyclus komt eraan! Fase 3 is de ovulatie. Zeer effectieve tools  zoals het toepassen van zelfmassages en drukpunten worden in de training besproken. Je zult de sigalen leren herkennen waardoor je weet wat je meest vruchtbare dag is.

Fase 4

Voor veel vrouwen is dit de lastigste periode. Het voelt alsof je er nu toch niets meer aan kunt doen. Maar dat is helemaal niet waar! Met verschillende opties kun je een innesteling bevorderen als er een bevruchting heeft plaatsgevonden. Zo kan je de wachtweken met meer vertrouwen beleven.

De online cursus is goed te volgen en duidelijk ingedeeld. Je kunt direct zelf aan de slag. Wat een eye-opener. Bedankt voor het delen van alle kennis!

 Dagmar

Voordat ik het traject in ging wist ik bijna niets over mijn cyclus. Ik heb inmiddels zoveel inzicht dat als ik weer aan de anticonceptie wil, dan voor mij nooit meer de pil. Ook heb ik veel baat gehad bij de ideeën over eten en wat het doet met je vruchtbaarheid. Ik voel mij er heel goed bij.

Evelien

Hierbij wil ik jullie complimenteren met de inhoud van de training. Wat een kennis zit hierin! De trainingen zijn duidelijk geschreven en daardoor makkelijk te lezen en toe te passen. Ook fijn dat je met mij mee keek met mij temperatuurcurve, dat gaf mij veel duidelijkheid, dank je.

Mandy

Ons aanbod verloopt over:

TIjdelijk geen € 249

Verbeter je Vruchtbaarheid - Koude baarmoeder

€ 197
  • Meld je aan en krijg direct toegang tot de juiste versie van het online programma!