Ontwerp zonder titel(7)

Heb jij altijd koude voeten, ben je vaak moe en lig je het liefst met een dekentje op de bank? Dan zou het zomaar kunnen dat je een Koude Baarmoeder hebt. Ben je benieuwd of dat echt zo is? Schrijf je in voor de gratis challenge en doe mee van maandag t/m woensdag. De volgende ronde start op 17 juni.

Wil je niets meer missen? Abonneer je anoniem op het YouTube kanaal van de puurvrouwacademie. Elke week een nieuwe video met informatie, tips of recepten!

Zou je het fijn vinden als je we met meedenken en wil je graag eerst persoonlijk contact? Dan helpen je graag verder met een GRATIS fertility-boost sessie (20-30 minuten). Na ons gesprek kun je meteen aan de slag met onze tips!

Fertility boost

Ben je op zoek naar extra mogelijkheden om je vruchtbaarheid te beïnvloeden? Doe mee met de gratis verbeter je vruchtbaarheid 5 daagse. Je ontvangt dagelijks een mail en daarin bespreken we 5 dagen lang iedere dag een belangrijke pijler voor het verbeteren van je vruchtbaarheid. We sluiten af met een live webinar voor al je vragen.

Start jij binnenkort met een IVF/ICSI traject? Of ben je al bezig? Er is vanuit het ziekenhuis altijd te weinig tijd voor een uitgebreide uitleg. Daarom vertellen wij wat jouw arts je niet vertelt! Meld je dan aan voor de gratis 3-delige videoserie en ontvang veel extra informatie en handige tips om je traject te ondersteunen.

Bekijk de video's

Ben je opzoek naar extra informatie over je vruchtbaarheid,  je kinderwens, je cyclus, je menstruatie  of een fertiliteitstraject? Wij hopen met onze blogs antwoord te geven op jouw vragen. Zit jouw antwoord er niet bij? Laat het ons weten, mogelijk wordt jouw vraag beantwoordt in onze nieuwste blog