13[1]

Heb jij een kinderwens?

Wil je graag zwanger worden én ben je op zoek naar adviezen om je vruchtbaarheid op een natuurlijke manier te beïnvloeden? Dan ben je bij ons op de juist plek!

Wij zijn ervan overtuigd dat je veel zelf kunt doen om je kansen te vergroten. Bijvoorbeeld door het aanpassen van je voeding, meer inzicht in je cyclus, werken aan je mindset, ondersteunen met acupressuur, fertiltiteitsmassages en pakkingen om er maar een paar mogelijkheden te noemen.

Met de online trainingen helpen we je graag!

Verbeter je vruchtbaarheid:

Een uitgebreide cursus met verschillende mogelijkheden om je cyclus en je vruchtbaarheid te verbeteren. Onder andere met acupressuur uitleg, voeding, massages, cyclusdagboeken, BBT curve en mindset.

Koude baarmoeder:

Hoewel je er misschien nog nooit van gehoord hebt, is de koude baarmoeder vaak een oorzaak van verminderde vruchtbaarheid.
Check snel of jij het ook hebt en ontdek wat je eraan kunt doen!

Kinderwens bij PCOS:

Met de diagnose PCOS zijn er nog genoeg mogelijkheden om aan de slag te gaan. Het grootste effect zul je bereiken met het aanpassen van je voeding. Met deze en andere tips, zullen de symptomen verminderen.

zonder logo header website(1)

Omdat het onze passie is om vrouwen te helpen bij hun kinderwens, hebben we een e-boek en een mini-training gemaakt. Gratis, om je op weg te helpen!

PVA_beeldmerk_roze

Pakkingen:

Wil je werken aan je vruchtbaarheid, zonder er iets voor te doen? Gebruik dan eens castoroliepakkingen!

BBT training:

Wil je meer inzicht in je cyclus, meld je dan aan voor de gratis mini-training.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op om samen te kijken welk programma het best bij je past.

We zijn bereikbaar via mail op info@puurvrouwacademie.nl

Liefs Hester
& Ilse