header website(8)

De meest gestelde vragen

Weet je nog niet zeker welke training jou gaat helpen om je vruchtbaarheid te vergroten? Je kunt altijd contact met ons opnemen zodat we samen kijken welke training het meest geschikt is voor jou.

We krijgen hier vaak vragen over. We hebben de meest voorkomende vragen én de antwoorden voor het gemak hieronder geplaatst.

 

Wanneer start de training?

Zodra je de online aanmelding hebt voltooid, kun je meteen inloggen. Je kunt starten wanneer het jou het beste uitkomt.

Zijn er vaste tijden waarop ik moet inloggen?

Nee, je kan het echt helemaal op je eigen tijd en tempo volgen. Je logt in wanneer het jou het beste uitkomt.

Op welk moment van mijn cyclus kan ik starten?

Je hoeft niet te wachten op je menstruatie. De trainingen zijn zo gemaakt dat je op elk gewenst moment van start kunt gaan.

Hoeveel tijd kost meedoen?

Binnen de trainingen bieden we verschillende opties om aan je vruchtbaarheid te werken. Je kiest zelf welke optie(s) je het meest aanspreken. Al met 10 minuten per dag kun je een groot verschil maken.

Is er persoonlijke begeleiding tijdens de training?

Wij zijn er om jouw vragen te beantwoorden, je kan ons per mail of telefoon bereiken. Als je het cyclusdagboek bijhoudt en de BBT curve invult zullen wij deze met jou bespreken en je adviezen geven op basis van de uitkomst.

Hoe lang duurt de training?

Dat is afhankelijk welke training je gaat volgen. De training verbeter je vruchtbaarheid volg je gedurende een hele vrouwelijke cyclus. Je kan op ieder moment instappen in de training en starten met het moment van je cyclus waar je je dan in bevind.

Andere trainingen, zoals Koude baarmoeder en Kinderwens bij PCOS lopen niet per se  gelijk met je cyclus. Alle kennis en adviezen die je krijgt uit de training zal je voor minimaal 3 maanden moeten inzetten om je vruchtbaarheid te optimaliseren. Iedere verandering die je vandaag maakt heeft invloed op de eicel die over 3 maanden vrij komt bij de eisprong. Je lichaam op een bewuste en verantwoorde manier klaar maken voor een zwangerschap heeft tijd nodig.

 

Ik zit in een fertiliteitstraject. Is het dan zinvol om mee te doen?

Het verbeteren je vruchtbaarheid is altijd verstandig, zeker als je al in een fertiliteitstraject zit. Wanneer jouw gezondheid op een positieve manier verandert, zal dit merkbaar zijn in je cyclus en dit maakt de kans op zwanger worden groter.

Hoe groot is de kans op een zwangerschap na de training?

Helaas kunnen wij geen beloftes of garanties geven. Was dat maar waar!

Gelukkig zijn er al verschillende vrouwen vrij snel zwanger geraakt na het starten met één van de trainingen.

Wat er in ieder geval gebeurt in de komende tijd maanden, is dat je een beter inzicht hebt in jouw meest vruchtbare momenten.  Dat je ontdekt hoe je jouw vruchtbaarheid kunt optimaliseren door middel van voeding en leefstijl en dat je vertrouwen krijgt in jouw lichaam.  Als je bereid bent om aan de slag te gaan met wat wij je leren, zul je veranderingen gaan ervaren. Uiteraard is het aan jou welke aanpassingen je gaat maken, er zijn genoeg opties.

Wanneer je zwanger wordt, is mede afhankelijk van je gezondheid op dit moment. Om die reden zal voor de een de zwangerschap sneller volgen dan de ander.

Kan ik in termijnen betalen?

Als je het bedrag niet in één keer kunt betalen is het mogelijk om in 2 termijnen betalen. Dit kunnen we vooraf  bespreken.

Hoelang heb ik toegang tot de training?

Vanaf het moment dat je bent aangemeld, heb je een half jaar toegang tot de training. In overleg kunnen we dit altijd verlengen.

Staat jouw vraag er niet bij?

Door mee te doen met onze trainingen, krijg je veel kennis en inzicht over je gezondheid en je vruchtbaarheid. Je krijgt van ons adviezen en tips die de kans op een zwangerschap vergroten vruchtbaarheid vergroten.  Als jij kennis hebt over hoe je gezondheid zou moeten zijn, kan je bovendien keuzes maken die voor jou, maar ook voor je kindje belangrijk zijn.

Heb je nog een andere vraag, bel of mail gerust! We staan klaar om je vragen te beantwoorden!

Liefs, Hester & Ilse