vjv 5 daagse sept

Verbeter je vruchtbaarheid in 5 dagen!

Er zijn veel manieren om je vruchtbaarheid te beïnvloeden, hoewel het vaak lastig is om aanpassingen te maken op basis van tips op internet. Er zijn zoveel verschillende adviezen, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wij willen je graag helpen met praktische tips!

Ontdek in 5 dagen hoe je op een makkelijk manier inzicht krijgt in je cyclus, hoe je beter kunt eten, het effect van oormassage, het vermijden van hormoonverstorende stoffen en een positieve mindset.

Deze 5 daagse is geschikt voor jou als je graag zwanger wil worden op een natuurlijke manier, of als ondersteuning bij een medisch traject.

Schrijf je snel gratis in voor deze 5 daagse Verbeter je Vruchtbaarheid. We starten op 24 juni!

Je gegevens zijn veilig bij ons. We sturen je alleen informatie die aansluit bij deze 5 daagse. Kijk voor meer informatie bij onze privacyverklaring.

Tijdens Verbeter je Vruchtbaarheid in 5 dagen:

  • delen wij dagelijks onze kennis.
  • ontvang je 5 dagen lang korte video's in je mailbox.
  • krijg je een praktische tips en adviezen.
  • hoor je informatie die niemand ooit met je deelde.

Kortom: 5 dagen lang werken aan je vruchtbaarheid, helemaal gratis voor jou.

foto 5d cyclusinzicht

Dag 1: cyclusinzicht

Een cyclus in balans ondersteunt jouw vruchtbaarheid. Wat weet jij over jouw cyclus? We vertellen je op de eerste dag over de Chinese visie én we delen een handige tool die inzicht in jouw cyclus geeft.

foto 5d voeding

Dag 2: Voeding

De Chinese voedingsleer heeft een andere kijk op eten dan je misschien gewend bent. Er wordt niet gekeken naar calorieën of inhoud-stoffen, maar vooral hoe je jouw eten het best kunt verteren. Alleen dan kan je lichaam optimaal gebruik maken van alle voedingstoffen. Deze aanpassing is makkelijker dan je denkt!

 

Foto 5d tools h

 Dag 3: Tools

Het voelt misschien alsof zwanger worden een kwestie van geluk is, maar je kunt heel goed zelf invloed uitoefenen! Denk bijvoorbeeld aan het masseren van  acupunctuurpunten. In de video leggen we uit hoe dat werkt en delen we een een complete oormassage.

foto 5d tools

Dag 4: Lifestyle

In de video van dag 4 vertellen we meer over hormoonverstorende stoffen die verwerkt zijn in de gangbare hygiëneproducten en bespreken we verschillende alternatieven.

foto 5d mindset

Dag 5: Mindset

Heb je de opmerking ‘je bent er teveel mee bezig, je moet het loslaten’ al gehoord? Als het je wens is om zwanger te worden, dan is het haast onmogelijk om er niet aan te denken. Maar de kracht van je gedachten is juist heel groot en prima in te zetten als ondersteuning. Vandaag hebben we het over hoe affirmaties een waardevolle bijdrage kunnen leveren!

We helpen je graag!
Doe je ook mee?

Je gegevens zijn veilig bij ons. We sturen je alleen informatie die aansluit bij deze 5 daagse. Kijk voor meer informatie bij onze privacyverklaring.

Ontwerp zonder titel(7)

Wij zijn Hester & Ilse en we hebben beiden een drukke acupunctuurpraktijk waar we vrouwen met een kinderwens ondersteunen. We bespreken alles rondom de vruchtbaarheid en geven afgestemde adviezen. Vaak horen we "waarom heeft niemand dit aan mij verteld? Het was zo fijn geweest als ik dit eerder had geweten!"

Sinds 2020 werken we samen om steeds meer vrouwen bewust te maken van wat ze zelf kunnen doen om hun cyclus én vruchtbaarheid positief te beïnvloeden. Door de vele jaren ervaring vanuit onze praktijken weten wij dat iedere vrouw uniek is en haar eigen persoonlijke adviezen nodig heeft.

Wij hebben ervaren dat onze aanpak en tips al heel veel vrouwen hebben geholpen om zwanger te worden. Daarom hebben wij onze kennis gebundeld en hebben we meerder online programma's ontwikkeld met alle inzichten vanuit de Chinese geneeskunde gecombineerd met de Westerse behandelmethodes, zoals IUI, IVF of ICSI.

We willen je graag tijdens de 5 daagse Verbeter je Vruchtbaarheid kennis laten maken met onze manier van werken. We weten namelijk zeker dat we ook jou kunnen helpen! Schrijf je snel gratis in. Je krijgt meteen toegang!

Je gegevens zijn veilig bij ons. We sturen je alleen informatie die aansluit bij deze 5 daagse. Kijk voor meer informatie bij onze privacyverklaring.

Disclaimer: Je kunt veel doen om je vruchtbaarheid te verbeteren. We geven je ontzettend veel tips om mee aan de slag te gaan. Ondanks dat je veel invloed hebt op je vruchtbaarheid, kunnen we niet garanderen dat je binnen je volgende cyclus zwanger bent.

Copyright 2024 - Puurvrouwacademie

info@puurvrouwacademie.nl

Hester: 06-23792379
Ilse 06-21406920

Facebook

Instagram